Снимка НБЛВажна новина за баскетболния тим на Варна. Черно море Тича ще

...
Снимка НБЛВажна новина за баскетболния тим на Варна. Черно море Тича ще
Коментари Харесай

Даниел Клечков е новият треньор на Черно море Тича

Снимка НБЛ

Важна вест за баскетболния тим на Варна. 

Черно море Тича ще стартира новия сезон с нов треньор. Неговото име е Даниел Клечков, като напълно би трябвало той да подпише своя контракт.

31-годишният експерт бе част от щаба на „ моряците “ през 2020/2021, като помагаше на Галин Стоянов. Преди това Даниел Клечков минава през Септември, Шампион 2006, втория тим на Рилски състезател и Академик София. Селекционер на националния тим на България за юноши до 18 година

Под управлението на Даниел Клечков Черно море Тича към този момент води подготовка, като по-голямата част от състава му ще са играчи, израснали във Варна. Повече изясненост към селекцията се чака напълно скоро, написа bball.bg.

Черно море Тича към този момент има уговорени три контроли. На 4 септември селекцията на Даниел Клечков ще се изправи против Черноморец в Бургас, а четири дни по-късно двата състава ще играят във Варна. На 18 септември е планувана инспекция с Шумен.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР